Welkom bij

Antara

As well as providing you with a relaxing thermal spa experience, we leave you feeling pampered and looking great.
Breathwork

Massages

Coaching

Inhale, then exhale. That's how you'll get through it

spiritual-young-man-practicing-yoga-indoors

BREATHWORK

Transformational breathwork is een krachtige therapeutische toepassing die zich richt op bewust, verbonden ademhalen om diepe emotionele genezing, zelfontdekking en persoonlijke transformatie mogelijk te maken. Gebaseerd op de overtuiging dat de adem, of Prana, de toegangspoort is tot het toelaten en loslaten van onverwerkte emoties, trauma’s en beperkende overtuigingen die in het lichaam zijn opgeslagen. Tijdens een transformational breathwork oefenen individuen een specifieke ademhalingstechniek uit die volledige en bewuste inademingen en uitademingen bevat zonder pauzes ertussen. Dit continue en ritmische ademhalingspatroon helpt het lichaam fysieke spanning los te laten en een veilige ruimte te creëren voor emotionele verkenning.

 

Naarmate de ademsessie vordert kan je een verscheidenheid aan sensaties, emoties en herinneringen ervaren. De verhoogde zuurstofstroom en bewuste ademhaling zorgen voor het loslaten en integreren van opgeslagen trauma’s en emoties. Wat kan leiden tot een gevoel van helderheid, een verruimd bewustzijn en emotionele doorbraken.

 

Als facilitator creëer ik een ondersteunende en niet-oordelende omgeving, waarin ik jouw ademhalingsproces begeleid, emotionele ondersteuning bied en help bij het integreren van de ervaringen die tijdens de sessies ontstaan. Zo wordt er op een zachte en duurzame manier omgegaan met de processen die intern plaatsvinden en kunnen de vruchten worden geplukt van deze krachtige, waardevolle en transformatieve praktijk. Zo belichamen we emotionele bevrijding en genezing, een verhoogd zelfbewustzijn, stressvermindering en ontspanning, een verruimd bewustzijn en een verbeterd fysiek welzijn.

 

Testimonials

WHAT PEOPLE SAY ABOUT US

I've been here a few times for massages and always leave feeling like a new woman…I wouldn't go anywhere else in the city for a massage. Sincerely, the best massage I've had ever. Great staff and great experience!

GET IN TOUCH

Have Any Questions?

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet, vis rebum altera ex, fierent mediocrem duo at. Cu vix aperiri gloriatur, no quidam quodsi numquam has. His alia docendi accumsan.

1234 Some St San Francisco, CA 94102, US 1.800.123.4567

Our Special Offer

YOU OWE YOURSELF THIS MOMENT

Visit one of our multiple sessions of relaxation.